A MUST READ TO ALL SPORTS FANS AND WANT TO BE MONEY MAKERS!!

OneForYourMoney

EOG Member
I have been a handicapper and charged for my pics and have been a PAY TO PICK HANDICAPPER and I am going to tell the truth to let everyone in on a secret! Last year was the first year that college football TOOK Vegas BY SUPRISE AND VEGAS LOST money becuase the favorites won more than the underdog against the spread!!!!! YES VEGAS LOST MONEY IN COLLEGE FOOTBALL BELIEVE ME OR NOT I DONT GIVE A DAMN!! This year vegas will NOT make the same mistake I PROMISE!! It seems about as stupid as it can be but i promise TAKE THE SIDE OF THE BALL AGAINST THE PUBLIC!!!!! Not every single game against the public but it is NOT hard to find the games to take! YOU HAVE TO UNDERSTAND THAT MORE PEOPLE LOSE THAN WIN SO....................GO AGAINST THE PUBLIC!!! SEEMS KINDA STUPID SO PAY A SCAMDICAPPER TO MAKE YOUR PICS AND POSSIBLY WIN 55-62% OR WORSE AND MAKE NEXT TO NOTHING AFTER THE JUICE HELL JUST PAY THE MOVIE GUY BRANDON LANG AND TAKE IT UP THE ASS!!! I WILL TELL YOU THAT A HANDICAPPER BY THE NAME DR. BOB IS THE REAL THING! HE IS A TRUE HANDICAPPER BUT WHY PAY FOR PICKS WHEN YOU CAN DEVELOPE A SYSTEM THAT IS A TRUE WINNER!!!! WAIT TILL THE LAST MINUTE TO BET THE GAME TO LET THE PUBLIC MOVE THE LINE IN YOUR FAVOR AND JUMP ON IT!!!! IF YOU THINK IM AN IDIOT TELL ME I LOVE TO HEAR A OUTSIDE OPINION OR PAST EXPERIENCES WITH CERTIAN STRATAGIES! LISTEN I DONT MAKE MILLIONS BETTINGS ON SPORTS YET BUT I PROMISE I WILL MAKE A LIVING OFF A 75% WINNING SYSTEM WHILE I PUT MYSELF THROUGH M.I.T. (IF I FINISH, I HAVE A 3.6GPA BUT NEXT SEASON I WILL CHARGE FOR MY PICKS AGAIN ON MY WEB SITE) GOOD LUCK TO EVERYONE WHO SHARES THE ADDICTION OF COLLEGE FOOTBALL AS I DO!!!!!!
:thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup

ALL BOOKIES}:+whipping TAKE MY WHIPPIMG


ALSO IT SEEM CRAZY BUT A $5000.00 OR A BIG BET ON A THREE TEAM MONEY LINE PARLAY IS A GOOD MONEY MAKER!!!!!!

LIKE I SAID BEFORE GOOD LUCK TO ALL AND PLEASE KEEP BETTING THE FAV TO MOVE THE LINE INTO A VICTORY FOR ME!!!!!!!!


I WILL SEE THE WINNERS AT THE CLUB SHAKING THAT THING LIKE ME
:dancefool :+textinb1 :grand:
OH YEAH I LOVE YOU BECKY THANKS FOR THAT FREE VACATION TO BRAZIL I PROMISE I WILL CONTINUE TO MAKE YOU MONEY SWEETHEART E-MAIL ME FOR MY SATURDAY PICKS SEXY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:LMAO :p :houra :p :houra :p :houra :party :Dance
 

kelp0027

EOG Dedicated
Re: A MUST READ TO ALL SPORTS FANS AND WANT TO BE MONEY MAKERS!!

dontcha git it??

he'll tell us after the games are over; just foreshadowing so we will expect a top result!!!

lol

gl

:houra :+whipping
 
Top